Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Resultats del qüestionari sobre Palol Sabaldòria

A continuació s'hi mostren els resultats del qüestionari en línia, obert entre el 19 de juny i el 15 de juliol.

Entre el 19 de juny i el 15 de juliol, l’Ajuntament i la Consultoria Idees van organitzar la segona activitat emmarcada dins el procés participatiu amb un qüestionari sobre Palol Sabaldòria. Amb l'objectiu de determinar els valors i les prioritats de la ciutadana per encarar els debats que se celebraran al pròxim setembre.

Assistènciagràfic 1. Resultats qüestionari.png

S’han rebut 46 respostes. Una mica més de la meitat de les persones que han contestat l’enquesta són dones (54%) i el 46% homes.

Quant a l’edat, la major part dels participants (el 92%) tenen entre 25 i 64 anys, concretament: el 46% té entre 25 i 44 anys i el 46% entre 45 i 64 anys.

El 90% de les persones participants viuen a Vilafant, la resta o hi treballa o hi té molt contacte a través d’amistats.

 


Els valors del mas

Si ens fixem en el gràfic, s’observa que els valors principals que hauria de transmetre el nou espai són, per ordre:

  • Proximitat i obertura als veïns i veïnes
  • Patrimoni
  • Integració amb l’entorn
  • Educació

Altres valors també destacats amb menys prioritat han estat: cohesió social i participació, sostenibilitat, tradició i pertinença. En canvi, els valors menys prioritzats són: innovació, economia social i cooperativisme, transformació social.

Gràfic 2. Resultats qüestionari.png


Els principals usos del Mas Palol de Sabaldòria

Usos més prioritzats: La programació de concerts i la realització de xerrades i cursos són els usos que es valoren com a més prioritaris, seguit per les activitats de lleure (casals i campaments), les festes populars, fer-hi un espai expositiu i ubicar-hi una residència cultural / artística.


Usos menys prioritzats: Pel que fa a les accions menys prioritàries per les persones que van respondre el qüestionari, destaca ubicar-hi dependències municipals, un bar/restaurant, un espai per a fer gravacions i bucs d’assaig i un espai de cotreball (coworking).

Gràfic 3. Resultats qüestionari.png

 


Més informació:

  • Informe complet dels resultats (PDF)

 

Document Actions