Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Fira del conill i l'Artesania de Vilafant

del 15 de maig al 23 de juny del 2021

24a Fira del Conill en ruta - 2021

versió_web_24A_FIRA_CONILL_SOBRETAULA_PRISMA_TRIANGE_març_2021.JPG

 


Restaurants participants

image
BOCAM                                   Figueres
CA LA MARIETA                    Vilafant
CAN VIÑAS                             Vilafant
CORRAL DE SANT QUIRZE  Sant Quirze de Colera
CUINA 22                                Vilafant            
MAS ULLASTRE                     Sant Climent Sescebes
LA TARTANA                          Vilafant
TAULA MAMA ROSER           Vilanova de la Muga
LA VINYA                                Garriguella
 

Plànol dels restaurants participants

Si no podeu veure el plànol interactiu amb les dades de localització i contacte dels restaurants vilafantencs i alt empordanesos que hi participen podeu anar a aquesta web.



Excel·lències de la carn de Conill


Versàtil en la preparació, el conill és una carn que resulta molt saludable. Forma part d'alguns dels plats més saborosos de la nostra cuina i té unes característiques que el fan idoni per introduir-lo en dietes baixes en calories i colesterol, és idònia per als qui pateixen problemes cardiovasculars i hipertensió arterial.

- Baixa en calories i colesterol: web consum.es
- La carn oblidada més sana i lleugera: web gastronosfera.com
- Beneficiosa pel sistema cardiovascular: web excelencias gourmet
- De cuina molt versàtil i adequada per a infants i joves: web restauracion colectiva
- Propietats nutricionals: web Diputació de Barcelona


QT fira conill ruta restaurants i plats maig 2021..jpg

image

Vins de l'Empordà - DO Empordà

Tocats per la tramuntana, els vins amb DO Empordà parlen d'un territori on la terra, la proximitat al mar i el vent li aporten un caràcter diferencial i únic. La garnatxa i la carinyena són les varietats més abundants del territori. El maridatge del vi amb la carn de conill aportarà sensacions noves, tant a la degustació del vi com al tastet que l'acompanyarà. Una experiència gastronòmica completa.

Els restaurants serviran un dels vins de la DO Empordà que tenen a la carta, però també poden optar per oferir aquests 4 vins oferts per Empordàlia:

BUFAR I FER AMPOLLES NEGRE_RGB_NOANYADA copia.pngBufar i fer ampolles, vi negre,  Empordàlia.
BUFAR I FER AMPOLLES BLANC_RGB_NOANYADA copia.pngBufar i fer ampolles, vi blanc,  Empordàlia.
BUFAR I FER AMPOLLES ROSAT_RGB_NOANYADA copia.pngBufar i fer ampolles, vi rosat,  Empordàlia.
Garnatxa.pngGarnatxa, Empordàlia.




Empordàlia ofereix als restaurants adherits a la 24a Fira del Conill en ruta, una oferta de vins de la DO Empordà per acompanyar els tastets de la cuina del conill.logo_RGB.jpg
 

 


prisma cara 2.jpg


Vídeos dels restaurants participants:

Bocam

Ca la Marieta

Can Viñas


Cuina 22


El Corral de Sant Quirze


La Tartana de Can Massanet


La Vinya


Taula Mamma Roser


Documentació pels restaurants participants:


Altres recursos sobre el conill


 

Document Actions