Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Fira del Conill - Informació pels artesans/es i firaires

Informació sobre taxes i inscripcions, pels artesans/es i professionals del sector

Portada Artesans Fira del Conill

Parades a la 26a Fira del Conill 2023

 
Benvolguts artesans i artesanes,
 

La 26a Fira del conill i l’artesania, se celebrarà el diumenge 2 d'abril del 2023 (sempre és el primer cap de setmana d'abril tret de quan cau a Diumenge Sant).

Si voleu participar-hi caldrà que us descarregueu i complimenteu amb l'Adobe Acrobat la butlleta d’inscripció (pdf) i declaració de responsabilitat (pdf) juntament amb tota la documentació que us demanem.  Ens ho podeu fer arribar per correu-e a fira@vilafant.cat o per correu ordinari, abans del 20 de març del 2023, per poder valorar l'autorització de participació a la fira.

Un cop examinada la documentació sol·licitada, se us informarà, per fax o correu-e, si teniu o no autorització per participar-hi. 

En cas de tenir autorització positiva, ens haureu de fer un ingrés de la taxa i fiança segons la mida de la vostra parada, en un número de compte corrent que us indicarem i dins una data màxima. Un cop fet, ens haureu de trametre el justificant de pagament per fax al 972.54.63.50 o correu-e. Si no hem rebut el pagament abans de la data que us haurem indicat, l’autorització quedarà automàticament anul·lada.

Enguany l'import a ingressar (inclosa la fiança) és segons la mida de la parada: 

  • Parada fins a 4 metres: 25€ taxa + 20€ fiança = Total 45€
  • Parada de 4 a 6 metres: 35€ taxa + 20€ fiança = Total 55€
  • Parada de 6 a 8 metres: 45€ taxa + 20€ fiança = Total 65€

La fiança, com cada any, és per garantir la reserva de l'espai a ocupar, espai que es mantindrà reservat fins les 9h. del matí del dia de la fira, ja que aquesta s'obre al públic de 10h a 20h. Es retornarà mitjançant transferència  bancària.

En el cas que tingueu productes alimentaris, us recordem que atès el Decret 285/2006 de 4 de juliol (que desenvolupa la Llei 14/2003 del 13 de juny de qualitat agroalimentària i que regula l'artesania alimentària), heu de presentar-nos l'acreditació de l'artesà responsable i el certificat d'inscripció al RIAAC i al Registre Sanitari (reglamentació en pdf).

Si teniu algun dubte podeu adreçar-vos al telèfon de l’Ajuntament 972.54.60.20 (Ext. 47) o bé al correu-e fira@vilafant.cat

Recordeu que la Covid-19 encara és present, especialment ara en la seva variant òmicron. Per tant, cal prendre les precaucions necessàries i disposar de les eines per higienitzar, així com gel hidroalcohòlic. 

 

Document Actions