Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Recull de Composicions consistorials de legislatures anteriors

Si voleu consultar l'actual composició del consistori, heu d'anar a la web del consistori, aquí és un recull d'anteriors composicions del govern i l'oposició.

Legislatura 2019-2023

Alcaldia

 

 


Consol Cantenys ok.jpgConsol Cantenys i Arbolí

Alcaldessa, regidoria de Mobilitat, Obres i Urbanisme.

Figueres, any 1962. Va començar a involucrar-se en associacions i entitats relacionades amb les activitats dels seus fills, però mai s’havia plantejat formar part d’una llista municipal fins que un representant del PSC de la comarca la va convèncer de que podia fer un pas més i encapçalar la llista del partit a Vilafant. És regidora des del 2003 i alcaldessa des del 2009.

És diplomada en Gestió i Administració Pública per la UdG i va dur a terme un mestratge en Alta Funció Directiva de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. És funcionària de l’administració de Justícia, actualment es troba en situació de serveis especial per ocupar el càrrec d’alcaldessa a l’ajuntament amb dedicació.

Agenda Institucional

630 68 38 64

ccantenys@vilafant.cat

Retribució pública de l'any 2020: 42.452,20€ bruts / 30.990,12€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.


Regidories de governlogo psc.jfif

 

 

  • Grup Municipal del PSC-CP:

 

Montse de la Llave ok.jpgMontse de la Llave i Alegrí

1a Tinent d'Alcaldia: Àrees d'Educació, Benestar, Salut, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil (i des del 21 de març 2023 també Àrea de festes populars. Edicte PDF)

Figueres, any 1974. La seva implicació en la vida local comença en l'associacionisme escolar, amb l'associació de pares i mares de l'escola on estudiaven les seves filles com a presidenta i membre del Consell Escolar de l'Institut. Una vegada acabada aquesta etapa, li va sorgir l'oportunitat de formar part d'un grup de persones que tenien la mateixa il·lusió que ella: treballar pel nostre poble.

Té el Títol de Tècnica Administrativa, competències en TIC i ha fet formacions diverses en l'àrea administrativa: comptabilitat, processos informàtics, procediments dins l'àrea de treball... Actualment treballa d'administrativa a una escola.

617 18 06 93  /   Agenda Institucional
mdelallave@vilafant.cat

Retribució de la regidora per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 11.530 € bruts / 9.800,50€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.


 

Xavi Garcia ok.jpg
Xavi Garcia i Rodríguez

3r Tinent d'Alcaldia: Àrees de Medi Ambient, conservació, manteniment i millora del Patrimoni Municipal, Cultura i serveis per a la Gent Gran. (i des del 21 de març 2023 també Àrea de relació amb les Associacions i entitats ciutadanes. Edicte PDF)

Figueres, any 1974. Va entrar en la política municipal a proposta de l'actual alcaldessa. Donat que ja coneixia el món local des del punt de vista del funcionariat, l'interessava veure la seva cara més política, de gestió i presa de decisions. És regidor de l'ajuntament de Vilafant des del novembre de 2012.

Va cursar els estudis de Formació Professional de 2n grau en Delineació i va continuar la seva formació fent diversos cursos d'autocad, gestió i manteniment d'equipaments.

Treballa a l'Ajuntament de Figueres com a Coordinador de Serveis de Manteniments Generals, a l'àrea de Serveis Urbans i coordinant els treballs de la brigada municipal.

619 20 06 86 /  xgarcia@vilafant.cat /  Agenda Institucional  

Retribució del regidor per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 11.520€ bruts / 9.792€ nets

 

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 

 


 

 

César González ok.jpgCésar González i Crespo
4t Tinent d'Alcaldia: Àrees d'Esport, Comunicació municipal i Noves Tecnologies, Joventut i Promoció Econòmica.

Figueres, any 1972. Ja des de ben petit, malgrat no tenir implicacions en política ni en cap partit, a casa seva sempre s'hi ha respirat un ambient dels que s'anomenen d'esquerres. Quan es traslladen a Vilafant, és el moment que entra en contacte amb els simpatitzants i amics del grup municipal del PSC del poble. Finalment al 2015, entra a formar part de l'equip de govern amb l'objectiu de treballar i fer de Vilafant un lloc ideal on viure i créixer.

Va estudiar Disseny i Arts Aplicades a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot, Creació i Gestió Web by Wordpress a l'ERAM, i un postgrau d'Especialització Community Management a l'UdG. Actualment treballa com a Director Creatiu a Gelati Dino Gruppo.

619 23 92 03 Facebook / Twitter / Instagram / cgonzalez@vilafant.cat

Horari d'atenció: 18h a 21h  /  Agenda Institucional

Retribució del regidor per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 8.800€ bruts / 7.480€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 


Regidors/es de l'oposiciólogo erc vilafant (2).jpg

  • Grup Municipal d'ERC-AM

 

Sergi Palomeras ok.jpgSergi Palomeras i Ferran

Cap de l'oposició, Regidor.

Vilafant, any 1981. Ha participat en la vida associativa del poble des de que era jove, en l'organització d'activitats musicals, teatrals i de lleure. Ha sigut membre de la Junta Gegantera i Grallera "Els Rajolers", de la qual actualment n'és graller. Forma part també de la Junta de l'Associació d'Amics del Manol i Palol Sabaldòria com a vocal. Al 2015 va encapçalar la candidatura d'ERC, fet que s'ha repetit a les passades eleccions.

 

Llicenciat en Història per la UdG i té el títol professional de violoncel pel Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona. Actualment fa classes de Geografia i Història a ESO i Batxillerat de l'Institut Alexandre Deulofeu de Figueres.

665 37 03 84 Facebook / Twitter / Instagram

spalomeras@vilafant.cat

Retribució del regidor per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 3.220€ bruts / 2.737€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 


 

 

Maria Vidal Ok.jpgMaria Vidal i Hurtós

Regidora

Vilafant, any 1975. Vinculada a la vida del poble des de sempre. Ha conegut Catalunya tot representant Vilafant com a Pubilla, ha vist néixer els gegants, ha format part de la Junta "Els Rajolers" així com de la Junta directiva del Centre de Cultura i Esbarjo, i de l'AMPA de l'escola Sol i Vent. El sentiment de pertinença i d'arrelament l'ha portat a implicar-se en la vida municipal amb l'objectiu de fer arribar al consistori una visió més propera i de proximitat amb ideals republicans.

Diplomada en Magisteri Educació Infantil per la UdG i té un Postgrau en Gestió i Direcció de Centres Educatius per la Fundació Universitària Martí l'Humà. Actualment és mestra d'Educació Primària a l'escola Maria Àngels Anglada i formadora en l'àmbit digital del Centre de Recursos Pedagògics (CRP) de l'Alt Empordà.

mvidal@vilafant.cat

Retribució de la regidora per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 1.960€ bruts / 1.666€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 


 

 

 

Albert Serrats ok.jpg

Albert Serrats i Juanola

Regidor

Vilafant, any 1984. Es considera una persona senzilla, que sap empatitzar amb la resta. Gairebé sempre ha viscut a Vilafant i ha participat en la vida social, cultural i de lleure de les entitats i associacions del municipi.

Sempre ha estat pendent de la política municipal ja que considera que és la política més eficaç per influir en la qualitat de vida de la ciutadania.

 

Llicenciat en Arquitectura i Diplomat en Arquitectura Tècnica. Actualment és arquitecte municipal a temps parcial i arquitecte liberal en el sector privat.

Twitter

Instagram

aserrats@vilafant.cat

Retribució del regidor per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 1.820€ bruts / 1.547€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.


 

Anna pastoret ok.jpgAnna Pastoret i Martín

Regidora

Sant Feliu de Guíxols. Arriba a Vilafant l'any 2005 i amb les consultes per la independència al 2009 fa les primeres passes dins de la política i dels moviments socials de Vilafant.

Participa de la creació de la secció local de l'ANC al poble i l'any 2015 forma part per primera vegada d'una candidatura electoral. L'any 2019 repeteix en les llistes d'ERC-AM.

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UPF.

Actualment treballa en el departament d'administració d'una empresa del ram de l'automoció.

Twitter

apastoret@vilafant.cat

Retribució de la regidora per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020:

2.310€ bruts / 1.963,50€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials

 


 

 

 
Rafael Renart ok 1.jpgRafel Renart i Espinosa
Regidor

Castelló d'Empúries, 1972. Porta molt de temps a Vilafant i sempre ha volgut participar en les activitats que es duen a terme al poble.

Content de formar part de la candidatura d'ERC-AM amb l'objectiu de millorar el nostre municipi.

És voluntari de l'Associació de Protecció Civil de Vilafant.

Té el Certificat d'acreditació de Competències Professionals en Jardineria; coneixement de tecnologia dels jardins, plantes de baix consum i arbust de nova generació, entre altres.

Treballa com a Oficial de Jardineria per un ajuntament.

649 65 76 85

rrenart@vilafant.cat

Retribució del regidor per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020:

1.960€ bruts / 1.666€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 

 


logo ciutadans.jfif

 

  • Grup Municipal de Ciutadans - Partido de la Ciudadania

Regidors/es:


 

Rebeca López ok 1.jpgRebeca López i Losada
Portaveu, regidora

Interessada en la política municipal arrel d'haver participat de forma activa a l'AMPA de l'escola Sol i Vent del municipi i haver format part representant del Consell Comarcal per elecció de les famílies de l'alumnat.

Decideix crear una nova llista política a Vilafant per aportar noves propostes per a la millora del poble i contribuir a la defensa del benestar dels veïns.

Diplomada Universitària en Infermeria, amb un Postgrau Universitari en Atenció d’Infermeria a la Persona amb Malaltia de Càncer i un Postgrau Universitari en Atenció Prehospitalària Urgent. Actualment exerceix d'infermera a la XHUP (Xarxa d'Hospitals d'Utilització Pública).

679 82 76 14

rlopez@vilafant.cat

Retribució de la regidora per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 3.120€ bruts / 2.652€ nets

 

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 

 


 

serafi blanc 1.jpg
 
Serafín Pérez i Sánchez
Regidor

Almería, any 1949. Fa 47 anys que viu a Vilafant. El seu interès per la política comença en formar part de Ciutadans, l'únic partit de centre segons ell.

El que el va motivar a entrar en el món municipal va ser veure que podia tenir el privilegi de treballar cada dia per fer de Vilafant un lloc millor.

Té el títol de Comerç i estudis en Càlcul Mercantil, Correspondència Mercantil i Tenidoria de Llibres.

Actualment és jubilat, però continua treballant per la millora del municipi.

sperez@vilafant.cat

Retribució del regidor per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020:

2.490€ bruts / 2.116,50€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 

 

 


 
  • Grup Municipal de Junts per Vilafantlojo junts per catalunya.jpg

Regidors/es:


 

 

foto web regidors francesc gaspar.jpgFrancesc Gaspar López (regidor de l'octubre 2022)

Regidor

Nascut a Figueres el 1963 i vilafantenc des de 2003.

Tècnic en Gestió Comercial amb diferents responsabilitats laborals en l'àmbit de la distribució. Actualment treballa en el departament comercial d’una empresa local del sector.

Té estudis de Direcció Comercial i de Màrqueting.

Engrescat amb la política municipal de fa temps, ha col·laborat en diferents entitats del poble i vol dedicar part del seus esforços a treballar per fer de Vilafant un poble millor tant des del món associatiu com el polític.

Ferm partidari d’escoltar les necessitats dels seus veïns per tal de conèixer les necessitats i els interessos de tothom i poder oferir un millor servei públic.

 

fgaspar@vilafant.cat

Retribució del regidor per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 0€ bruts / 0€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 

  • Grup Municipal de regidors no adscrits

 

kiko marin ok.jpg

"Kiko", Francisco Javier Marin i Estany

(El 21 de març del 2023, quan es revoca el seu nomenament com a membre de la Junta de Govern Local, deixa de ser 2n Tinent d'Alcaldia i regidor de les Àrees d'Hisenda i serveis econòmics, serveis relatius a la Via Pública, Festes Populars i relació amb les Associacions i Entitats Ciutadanes. Edicte PDF)

Segorbe, any 1972. Prové del món associatiu implicant-se com a president de l'AMPA Les Mèlies i de l'AAVV del Camp dels Enginyers. Sempre ha estat involucrat en l'aspecte social, preocupat per ajudar en el benestar de la ciutadania.

És Tècnic Auxiliar d'Electricitat i Electrònica, i Tècnic de Formació de Reglament i Normativa d'ADIF. Alhora, és membre de l'Associació Voluntària de Protecció Civil de Vilafant, amb títol de D.E.A. i R.C.P. Treballa a ADIF com a Tècnic de Serveis Logístics, en l'àmbit de Girona.

Agenda Institucional

 


 

 

Regidors/es no vigents

 

Roser Sendra OK 1.jpgRoser Sendra i Grau (regidora del juny del 2019 fins l'octubre del 2022)

Regidora

Vilafant, 1973. Des de sempre ha tingut molt d'interès per la política i creu, fermament, que la política municipal és la que permet conèixer millor les necessitats i interessos del conciutadans, escoltant les seves inquietuds i valoracions per ajudar a fer encara millor el poble de Vilafant.

Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i diplomada en Ciències Empresarials per la UdG. Nivell DELF de Francès i First Certificate d'Anglès.

Treballs relacionats amb el món de l’assessoria, fent assessorament fiscal, laboral i comptable. Actualment és gerent de l'empresa Indústria de la Fusta Fevisa SL, situada a Vilafant.

rsendra@vilafant.cat

Retribució de la regidora per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 3.640€ bruts / 3.094€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 

Regidoria de Proximitat 2019-2023

Regidoria de proximitat 2019 PORTADA

Regidoria de proximitat 2019 MAPA

Informació sobre els 40 anys d'ajuntaments democràtics

Podeu consultar la informació sobre els 40 anys d'Ajuntaments democràtics a la web blog de l'Arxiu de Cultura de Vilafant

 

Document Actions