Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Alerta de Consum: Aigua Bidestilada Orravan, Nuky Crema Hidratant Soft, Diversos esmalts d’ungles de la marca Geláze China Glaze STAR NATURE con fragancia de FRESAS CON NATA Lingot de naturmais, Narciso de naturmais, Diore de naturmais i Bossic pour home

Retirada del mercat lots de diversos productes de cosmètica

diumenge 11 febrer 2024

ALERTES PER A CONSUMIDORS/ES:

1. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada de diversos lots del producte cosmètic Nuky Crema Hidratante Soft. Nuky crema hidratante Soft. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

Imatge Nucky

2. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada de diversos lots del producte Aigua bidestilada Orravan. Aigua bidestilada Orravan. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

Imatge Orravan

 

3. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada de tots els lots dels productes cosmètics: Lingot de naturmais, Narciso de naturmais, Diore de naturmais i Bossic pour home. Diversos productes Fragancias MAIS. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

4. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada de diversos lots d'esmalts d’ungles de la marca Geláze China Glaze. Esmalts d’ungles Gelaze. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

Imatge Gelaze

5. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada d'un lot del producte STAR NATURE con fragancia de FRESAS CON NATA. STAR NATURE con fragancia de FRESAS CON NATA. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

Imatge Star nature


Document Actions