Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Gaspar Hernandez ens plantejarà els “reptes de futur”

El proper 16 de març, el CEIP Les Mèlies acollirà la jornada Vilafant vila educadora, on en Gaspar Hernández impartirà el col·loqui: "Reptes del Futur" a les 12:10h
Gaspar Hernandez ens plantejarà els “reptes de futur”
Fotografia d'en Gaspar Hernàndez

dijous 28 febrer 2019

En Gaspar Hernández, és un crític literari, periodista i escriptor, nascut a Sant Esteve d’en Bas, Girona, el 1971. Des de fa més de vint anys, condueix el programa de Catalunya ràdio: l’Ofici de Viure. Un programa que en els darrers anys va fer el salt a la televisió, mantenint a Gaspar Hernández com a presentador.

La seva faceta literària destaca ha estat premiada l’any 2009, amb el Premi Josep Pla de narrativa, per la novel·la El silenci.

El proper 16 de març, Gaspar Hernández, protagonitzarà la ponència “reptes de futur” dins la jornada de "Vilafant: vila educadora". Si esteu interessats podeu consultar totes les activitats i inscriure-us aquí.


El periodista Gaspar Hernàndez explica com va néixer el programa de Catalunya Ràdio "L'ofici de viure", i més tard "Bricolatge emocional" a TV3. Coneixem el presentador més de prop, i el veiem durant l'emissió del programa diari de ràdio.

Document Actions