Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

L'Ajuntament de Vilafant contracta a una jove en pràctiques per ocupar el lloc d'administrativa

Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que es puguin generar més possibilitats d’incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

divendres 09 febrer 2024

El SOC, mitjançant el programa de Garantia Juvenil subvencionat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil sota el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”, subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 12 mesos a jornada completa.

D’aquesta manera, el 9 de febrer del 2024 s'han pogut incorporar una jove per ocupar una plaça d'administrativa per a l'Ajuntament de Vilafant.

Recordem que el Programa de Garantia Juvenil inclou més accions per a joves com són les formacions, ajuts per a l’emprenedoria i bonificacions a empreses, entre d’altres.

Aquestes contractacions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya. el Ministeri de treball i immigració i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa juvenil d’Ocupació Juvenil, regulat per l’Ordre EMT/214/2021, de 17 de novembre, modificada per l’Ordre EMT/213/2023, d’1 de setembre.

     

Per a més informació sobre el Programa de Garantia Juvenil podeu posar-vos en contacte amb el SOC de la vostra àrea o amb Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà (972 67 37 28).

Document Actions