Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

L'Ajuntament de Vilafant contracta quatre joves en pràctiques per ocupar els llocs d'auxiliar de tècnic d'arxiu (1 plaça), d'obres i urbanisme (1 plaça) i d'agent cívic (2 places)

Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que es puguin generar més possibilitats d’incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

dijous 01 novembre 2018

El SOC, mitjançant el programa de Garantia Juvenil subvencionat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil sota el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”, subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa.

D’aquesta manera, el 30 d'octubre 2018 s'han pogut pogut incorporar joves amb diferents perfils professionals a les administracions públiques d'arreu, i en concret a l'Ajuntament de Vilafant enguany s’han incorporat 4 joves.

Recordem que el Programa de Garantia Juvenil inclou més accions per a joves com són les formacions, ajuts per a l’emprenedoria i bonificacions a empreses, entre d’altres.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb la Impulsora de Garantia Juvenil a l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l'Alt Empordà:  972 67 37 28 o enviant un correu-e a maguilar@altemporda.cat

Aquestes contractacions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya. el Ministeri de treball i immigració i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa juvenil d’Ocupació Juvenil, regulat per l’ordre TSF/115/2018 (X1005/2018).
     

Document Actions