Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

L'Ajuntament de Vilafant contracta un jove en pràctiques per ocupar el lloc d'auxiliar de tècnic en comunicació

Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que es puguin generar més possibilitats d’incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

dimecres 01 novembre 2017

El SOC, mitjançant el programa de Garantia Juvenil subvencionat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil sota el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”, subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa.

D’aquesta manera, el 30 de novembre s'ha pogut incorporar el noi amb un perfil professional enfocat en l'àmbit de la comunicació, per a l'Ajuntament de Vilafant.

Recordem que el Programa de Garantia Juvenil inclou més accions per a joves com són les formacions, ajuts per a l’emprenedoria i bonificacions a empreses, entre d’altres.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb la Impulsora de Garantia Juvenil a l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l'Alt Empordà:  972 67 37 28 o enviant un correu-e a maguilar@altemporda.cat

Aquestes contractacions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya. el Ministeri de treball i immigració i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa juvenil d’Ocupació Juvenil, regulat per l’ordre TSF/1779/2017.

     

Document Actions