Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Nova línia de Bus - L5 que connectarà els 3 nuclis amb Figueres

A partir del 16 de gener del 2023

dimecres 11 gener 2023

Teniu informació sobre altres transports públics en aquesta web.

Vilafant tindrà una nova línia de bus que connectarà els tres nuclis amb Figueres 

A partir del 16 de gener, Vilafant estrenarà una nova línia de bus, la L5, que permetrà la connexió amb transport públic dels tres nuclis de població i facilitarà la mobilitat als estudiants de l'Institut de Vilafant. 

Podeu consultar:

  • Tríptic de la Línia L5 de Vilafant-Figueres (PDF)
  • Recorregut de la nova línia L5 de bus (imatge)
  • Horaris de la nova línia L5 de bus (imatge)

 

Després de molts anys de negociacions, Vilafant aconsegueix que els seus tres nuclis de població estiguin connectats amb transport públic. A partir del 16 de gener entrarà en funcionament la línia de bus L5 que connectarà el nucli antic, amb Les Forques i el Camp dels Enginyers per anar cap a Figueres, fent parada a la plaça del sol i a l’Hospital de Figueres. 

La L5 operada per Teisa s’afegeix a la L2, operada per Fisersa, que fins ara connectava Les Forques i el Camp dels Enginyers amb Figueres.  Una L5 que compta amb uns horaris adaptats amb l’inici i la sortida de les classes de l'Institut de Vilafant, per tal que els alumnes del nucli antic puguin agafar el transport públic per anar a estudiar, ja que hi haurà un bus que connectarà el centre educatiu amb el nucli antic a l’hora d’acabar les classes.

D’aquesta manera, es facilita la connexió entre els nuclis de població de Vilafant amb Figueres, i es fomenta l’ús del transport públic, menys contaminant.

Els tiquets d’aquesta nova línia estaran integrats i també seran vàlids per a la L2. Els abonaments es tramitaran a les oficines de FISERSA i el transbordament entre la L5 i les altres  línies de FISERSA serà gratuït.

El bitllet senzill tindrà un cost de 1,30€ i també hi haurà abonaments mensuals i de 10 viatges, així com la T-Social i la gratuïtat del servei per aquells estudiants de Vilafant i de Figueres. 

Aquesta nova línia estarà en funcionament de dilluns a dissabte de 7 del matí fins a 9 del vespre.


Recorregut de línia de bus (L5)
Horaris de línia de bus /L5)

 

 

Document Actions