Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Plantem 43 arbres per homenatjar els nadons nascuts a Vilafant el 2023

Continuem amb el compromís de plantar un arbre per cada nadó. Aquest inici d'any hem plantat 43 pins als jardins de l'Atlàntida al costat de l'escola Les Mèlies. Cada arbre porta la placa amb el nom dels nounats nascuts l'any passat.

dilluns 11 mar 2024

Els jardins de l'Atlàntida acullen els 43 pins que hem plantat per mostrar el nostre compromís amb el medi ambient. D'aquesta manera plantem un arbre per cada nadó que va néixer a Vilafant durant l'any 2023. Amb aquesta 4a plantada d'arbres de la campanya "Un nadó un arbre" ens permet lluitar contra el canvi climàtic, convertint espais enjardinats en petits boscos que en un futur esdevindran un refugi climàtic, a més a més, també treballem l'amor per l'entorn, ja que cada nadó té el seu propi arbre, que pot visitar i cuidar. Cada arbre absorbeix 150 kg de CO₂ a cada any cosa que ens permet millorar el medi ambient i a la vegada ens permet dotar d'espais d'ombra, tan necessaris en el context de canvi climàtic i escalfament global. 

«La campanya un naixement un arbre és el nostre granet de sorra lluitar contra el canvi climàtic i el deteriorament del nostre planeta. Creiem que és una campanya molt interessant que ens permet dos objectius, un plantar més arbres i crear petits boscs, fent de Vilafant una municipi més agradable a nivell mediambiental, l'altre generar sentiment de pertinença al municipi. Pensem que els infants que tenen el seu arbre plantat aquí, se l'estimaran i estem segurs que el cuidaran, així doncs tindrem uns ciutadans del futur encara més compromesos amb el seu entorn» explica l'alcaldessa de Vilafant Montse De La Llave. 

 

Document Actions