Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Comença la temporada de lluita contra la plaga del mosquit tigre estiu 2023

dimecres 14 juny 2023

⛈️ Les pluges dels últims dies són una bona notícia pel que fa a la situació de sequera. Tot i això, recordeu que el mosquit tigre té una fase larvària aquàtica que aprofitarà aquests recipients que s'han omplert amb aigua per desenvolupar-se i esdevenir el mosquit adult que ens acabarà picant.👉 Els ciutadans tenen un paper molt destacat en evitar la proliferació del mosquit tigre, ja que es calcula que més del 90% d'espais on l’insecte pot criar són privats. Per aquest motiu és molt important que cada persona es responsabilitzi per evitar que el mosquit criï a casa seva.⚠️ 🦟 Per tant, ara és el moment de localitzar i posar solució als llocs que han acumulat aigua i, a la vegada, aprofitar per conscienciar les persones del nostre entorn que facin el mateix a casa seva.


En la lluita contra el mosquit tigre és molt important dur-la a terme als espais particulars com són les terrasses, jardins i balcons. 

Aquí teniu unes quantes recomanacions a seguir:

Més informació: web de plagues de l'Ajuntament de Vilafant

 


Altres:

Des del mes de maig fins el mes de setembre, cada any, l'Ajuntament de Vilafant fa tractament "antilarvàric" contra la propagació del mosquit tigre, amb la  contractació d'un servei extern especialitzat, als espais públics municipals. 

 

Document Actions