Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Ràdio Vilafant celebra 40 anys de ràdio amb programació especial i un gala

El 4 de novembre Ràdio Vilafant commemora que fa 40 anys que va començar la seva aventura radiofònica. Una celebració que farà un repàs a la seva història amb una programació especial i amb una festa d’aniversari.

dijous 03 novembre 2022

Ràdio Vilafant està d’aniversari, ja que celebra 40 anys d’història. Per tal de recordar els inicis i com ha anat evolucionant la història d’aquesta emissora local, s’ha preparat tot una jornada especial amb una programació de ràdio dedicada a l’aniversari i també una festa per retrobar col·laboradors i compartir experiències i les històries que s’han viscut en aquests 40 anys de ràdio de proximitat.  «Estem molt satisfets de poder celebrar 40 anys d’història. Els mitjans locals tenen un paper molt important, ja que expliquen aquelles notícies més properes. Estem contents de continuar amb la nostra tasca d’informar, entretenir i acompanyar als nostres oients, ja que en el món en el qual vivim, amb les xarxes socials i amb l’aparició de nous mitjans de comunicació, no és gens fàcil, i creiem que per això havíem de recordar i celebrar aquest aniversari», destaca el director de ràdio Vilafant Toni Guerrero. Una celebració oberta a tothom que traslladarà els estudis de ràdio Vilafant al centre cívic de les Mèlies perquè tothom qui ho vulgui pugui acostar-s’hi i veure com es fa ràdio en directe «Hem volgut obrir a tots els veïns i veïnes aquesta celebració i mostrar la gran feina que es fa cada dia omplint la graella de la programació de la nostra emissora local amb propostes radiofòniques de qualitat i molt diverses» destaca el regidor de comunicació de Vilafant César González.

El matí arrencarà amb el “Bon dia” amb Toni Guerrero i tot seguit, a les 9 començarà la tertúlia conduïda per la periodista Mercè Mayné, que en aquest divendres 4, serà especial, amb periodistes de la comarca per parlar i debatre sobre la importància de la comunicació local i de com aquesta ha anat canviant al llarg d’aquests 40 anys. “Les Veus del matí” de Mercè Munt, Ivan Yerpes, Toni Guerrero i Mercè Mayné, també es vestirà de gala i farà un programa especial que unirà ràdio, història i educació. A la tarda, els joves de Vilafant es tornaran a posar davant dels micròfons per recuperar el programa “Divendres nit”, que realitzaven Víctor Grau, Júlia Ruiz, Àlex Ramón, Marc Holgueras i Lluc Colomer. Una programació que es tancarà amb una taula rodona moderada per la periodista Anna Punsí que comptarà amb diferents directors i responsables del món de la ràdio local. Una programació especial, on no hi faltaran actuacions musicals en directe amb artistes de la comarca que se sumaran a aquest aniversari.

I un cop acabada la programació radiofònica serà el moment de la celebració. A les 20h del vespre començarà una gala que vol comptar amb tots els col·laboradors i oients de la ràdio. Una festa que servirà per recordar a través d’imatges antigues, els inicis de la ràdio fent un recorregut fins a l’actualitat.

Document Actions