Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Vilafant dinamitza el parc de cal·listènia

A part dels vídeos que s'han pogut veure a les xarxes socials i a la web de l'Ajuntament, a partir del dia 13 començaran unes dinamitzacions per tal de potenciar la pràctica d'aquesta disciplina i fomentar esport i salut.

dimecres 06 mar 2024

Practiques cal·listènia? T'agradaria fer-ho?

A Vilafant tenim un parc preparat per poder practicar aquesta disciplina i a més a més et proposem una sèrie d'exercicis que trobaràs a les nostres xarxes socials i també en aquest enllaç: WEB de cal·listènia

Si has començat a practicar i tens dubtes també t'oferim la possibilitat d'aclarir-los i de preguntar tot el que et calgui al nostre entrenador, l'Isaac, al parc de cal·listènia de Vilafant. Hi serà cada segon dimecres de mes a partir del pròxim 13 de març, amb l'objectiu de dinamitzar aquest espai i fomentar la pràctica esportiva d'aquesta disciplina. Aquesta serà una activitat gratuïta en la qual podrà assistir tothom qui vulgui millorar la pràctica d'aquest tipus d'exercicis. Cal·listènia és una sèrie  d'exercicis que es realitzen utilitzant el nostre propi pes corporal, que com podeu veure en els vídeos, ens permet treballar totes les parts del cos. 

«Som conscients que moltes persones, sobretot joves, practiquen cal·listènia. Creiem que és una molt bona manera de fer salut i de cuidar-nos, però cal que fem els exercicis ben fets per evitar fer-nos mal, per això hem cregut necessari que un professional d'aquesta disciplina  corregeixi i proposi exercicis perquè puguem practicar amb seguretat» explica la regidora de salut Rebeca López. 

A Vilafant disposem d'una molt bona zona esportiva a l'entorn del pavelló, amb el parc de cal·listènia, les pistes de pàdel, l'espai Àgora i la pista de vòlei platja. «Volem que a Vilafant es puguin practicar tota mena d'esports, per això anem sumant espais per practicar tot tipus de disciplines. Tenim un parc de cal·listènia, una disciplina que creiem atrau molts esportistes i amb aquestes dinamitzacions esperem que siguin més els que s'animin a fer esport a Vilafant» destaca el regidor d'esports Víctor Grau. 

Document Actions