Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Vilafant s'adhereix al Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica de la Diputació de Girona

L’ajuntament de Vilafant s’ha adherit a la campanya “Parlem-ne al carrer” per a sensibilitzar la població per a millorar l’eficiència energètica i actuar a les llars més vulnerables.

divendres 11 desembre 2020

S'ofereixen 5 sessions informatives, virtuals, on s'explicarà, entre d'altres com llegir la factura del consum energètic, opcions d'estalvi i analitzar la situació energètica de la vostra llar.

Com us podeu apuntar? 3 formes diferents:

  • Enviar missatge al whatsapp número 717 771 334, o bé
  • Inscriure's mitjançant el següent Codi QR, o bé
  • Apuntar-se a l'enllaç de whatsapp PC13 de Vilafant

Les sessions són gratuïtes i adreçades a tothom.

L’Ajuntament de Vilafant, emmarcat al Pla Local d’habitatge l’àrea d’habitatge, col·laborarà amb la Diputació de Girona, participant a la campanya "Parlem-ne el carrer": amb l’objectiu d’afavorir el consum sostenible, la disminució de les emissions de CO2 i la reducció de despesa per part de les famílies, s’ajudarà als participants a conèixer la situació de la seva llar i se’ls aconsellarà a millorar-ne la gestió i aconseguir uns consums més baixos.  

Podeu escoltar l'àudio de l'entrevista radiofònica a l'Alcaldessa Sra. Consol Cantenys i al Diputat d'Habitatge Sr. Quim Ayats on ens expliquen la campanya "Com estalviar energia a casa nostra? Parlem-ne al carrer".

Més informació sobre la campanya de la Diputació de Girona: www.ddgi.cat/web/noticia/10443/el-servei-d-habitatge-de-la-diputacio-de-girona-engega-el-programa-d-estalvi-energetic-i-pobresa-energetica

Document Actions