Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Vilafant, un dels municipis del projecte Impulsa't, d'orientació laboral juvenil

Vilafant disposa d'una persona que cada 15 dies que oferirà un servei d'orientació a la joventut que ni estudien ni treball, per donar-los eines per afrontar el seu futur professional. Un servei d'assessorament pensat per a joves que ni estudia ni treballa i que tinguin entre 16 i 29 anys.

divendres 22 mar 2024

Vilafant és un dels municipis que disposarà del servei Impulsa't. Es tracta, d'un servei d'orientació pensat pels joves que ni estudien ni treballen. La intenció és oferir un espai d'assessorament professional per tal que els joves que no sàpiguen cap on tirar el seu futur laboral tinguin les eines i coneguin els recursos que tenen a l'abast a la comarca per poder-se o bé formar o bé trobar feina. A l'Ajuntament disposarem d'una persona especialitzada que vindrà el primer i tercer divendres de cada mes per tal d'atendre a tots els joves que ho necessitin. 

Un servei que va des de l'ajuda a confeccionar un currículum, fins a l'orientació per seguir la formació, en cas que s'hagin deixat els estudis o que es vulguin ampliar. Impulsa't és una eina comarcal que vol ser un recurs proper perquè els joves tinguin una ajuda i un referent en la tasca de trobar una feina. 

El servei està pensat per a joves d'entre 16 i 29 anys que no estudien ni treballen, cal que estiguin inscrits al programa de la garantia juvenil i apuntats com a demandants d'ocupació.

Aquelles persones interessades a accedir al servei, només cal que es posin en contacte amb el projecte a través del Whatsapp 654.03.52.91 o bé enviant un mail a lrossines@altemporda.cat

Podeu trobar més informació al web de l'Oficina Jove de l'Empordà. 

Document Actions