Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Mencions Esportives

Porcés Participatiu per a ecollir els millors atletes de Vilafant

Mencions Esportives Vilafant

Mencions Esportives 2018

 1. Presentació de candidatures: enquesta web oberta a tothom fins el 10 de gener del 2019. Tothom, fins el 10 de gener del 2019, de manera individual o col·lectiva, anònima o nominal, poden presentar candidatures a les categories de Mencions esportives de Vilafant 2018.
 2. Votació popular dels candidats: enquesta web oberta a tothom (major de 16 anys), del 16 al 31 gener 2019
 3. Lliurament de premis (30 de març 2019)

Categories:

Una vida dedicada a l’esport: Creieu que algú ha dedicat bona part de la seva vida al foment o a la pràctica de l’esport? doncs aquesta és la seva candidatura.

Aquest és el meu any (individual o equip): Tant se val si és a les MegaOlimpíades Universals o a la Cursa Popular del barri, si coneixes algú que ha tingut un gran any esportiu... fes-lo jugar!

Competeixo amb Vilafant (individual o equip): Si quan surt per la comarca, pel país o pel món, ho fa amb l’escut del teu poble... presenta’l.

 Faig esport malgrat: Coneixes a algú que ha fet de l’esport un mitjà per lluitar contra les adversitats, dificultats del dia a dia... i el consideres un exemple de superació?... Doncs ja trigues a presentar-lo!

Cartell Mencions Esportives 2018

Candidats proposats Popularment 2018

Una vida dedicada a l'esport:
 • Macià Masó Marimon: Per a la seva trajectòria de porter des del 2001 fins l'actualitat. Per la seva fidelitat al Vilafant FC.
 • Hugo Robles: Per la seva dedicació als nens a l'esport i la seva passió per la docència. Bona complicitat amb els infants, amb paciència i dedicació.
 • Toni Corona: tota la vida dedicada a córrer, salvant dificultats personals, esport com a autosuperació.
 • Sergio Crespo: Projecció i autosuperació molt alta. En molts pocs anys ha millorat moltíssim les seves marques fins a ésser excel·lent. 
Aquest és el meu any:
 • Vilafant FC: Pels 100anys d'història (1918-2018).

 • Júlia Darnés Pagès: Haver quedat campiona de Catalunya cadet en categoria -70kg i participat al Campionat d'Espanya amb la selecció espanyola, aconseguint a més els punts per examinar-se de 1r DAN i essent així el cinturó negre més jove de Vilafant, amb només 15 anys.

 • Ada Batlle Jacomet: Va quedar tercera de Catalunya Cadet en categoria -63kg en el seu primer any d'aquesta categoria.

 • Joel Quirante Vilà: Haver quedat sotscampió de Catalunya en categoria Aleví Èlit -35kg.

 • Carla Escuder Sanmiquel: Haver quedat campiona de Catalunya en categoria Aleví Competitiu -30kg.

 • Laura Teixidor Iurtchenkova: Haver quedat campiona de Catalunya en categoria Aleví Esportiu -40kg.

 • Ramon Ruiz Domènech: els resultats més rellevants assolits el 2018 han estat: Campió Catalunya Unviersitari, Campió Espanya universitari, Campió Espanya Sub-21, Subcampió Espanya Absolut, Subcampió Europeu de clubs, Medalla de bronze Europeu Sub21 a Varsòvia, Medalla de Bronze President's Cup a Atenes, Medalla de bronze a l'Open Luxembourg, Medalla de bronze Open París i 4t classificat europeu absolut a Kazan Rússia.

Competeixo amb Vilafant:
 • Hajime: Pel foment de l'esport i el judo a Vilafant i combinar-lo amb un sistema d'educació integral amb la seva vessant de lleure, així treballant cos, ment i persona. Amb més de 100 socis i 5 pobles, Hajime creix any rere any amb només cinc temporades de vida, i aconseguint podis en quasi totes les competicions en que s'hi presenta. Un equip format per persones i dirigit cap a les persones.
 • Ramon Ruiz Domènech: Perquè sempre ha competit en nom de Vilafant. Aquest 2018 ha dut el nom de Vilafant a: Las Vegas, Eidhoven, Agadir, Atenes, Kazán, Luxemburg, Varsòvia, París... i també arreu de l'estat espanyol: Valladolid, Lleida, Alacant, Múrcia, Castelló i Barcelona.
 • Judo Nakama: Per la seva dedicació als nens a l'esport i la seva passió per la docència. Bona complicitat amb els infants, amb paciència i dedicació. També per les activitats complementàries com la carrossa de reis i els casals d'estiu.
Faig esport malgrat...
 • Pere Padrós Jou: Per una malaltia greu va haver d'abandonar l'exercici de l'esport (sobretot BTT). Malgrat això dedica el seu teps llure a arranjar camins perquè altre gent pugui seguir fent esport (senderisme i BTT), tant en recupera com en "crea" de camins.

Mencions Esportives 2017

 1. Presentació de candidatures: enquesta web oberta a tothom fins 31 de gener del 2018. Tothom, fins el 31 de gener del 2018, de manera individual o col·lectiva, anònima o nominal, poden presentar candidatures a les categories de Mencions esportives de Vilafant 2017.

 2. Votació popular dels candidats: enquesta web oberta a tothom (major de 16 anys),  fins el 23 de febrer del 2018

 3. Lliurament de premis (21 d'abril del 2018 )            


Categories:

Una vida dedicada a l’esport: Creieu que algú ha dedicat bona part de la seva vida al foment o a la pràctica de l’esport? doncs aquesta és la seva candidatura.

Aquest és el meu any (individual o equip): Tant se val si és a les Mega-Olimpíades Universals o a la Cursa Popular del barri, si coneixes algú que ha tingut un gran any esportiu... fes-lo jugar!

Competeixo amb Vilafant (individual o equip): Si quan surt per la comarca, pel país o pel món, ho fa amb l’escut del teu poble... presenta’l.

 Faig esport malgrat: Coneixes a algú que ha fet de l’esport un mitjà per lluitar contra les adversitats, dificultats del dia a dia... i el consideres un exemple de superació?... Doncs ja trigues a presentar-lo!

Presentació candidatures fins el 31 de gener del 2018


Mencions Esportives Vilafant 2017

Candidats proposats Popularment 2017

Una vida dedicada a l'esport:
 •  FC Vilafant Sala: Perque se'l mereix ja que te un bon equip.

 • Tomás Grau Serra - Judo : en Tomás, porta des de petit practicant Taekwondo, sent mestre en diversos gimnasos i arribant a obtenir medalles internacionals en aquest esport. Ara en Tomás, practica judo, compaginant-ho amb el seu treball i el passat mes d'abril va aconseguir la 3ª posició en el campionat de Catalunya de Kyu's.
Aquest és el meu any:
 • Ramon Ruiz Domènech - Taekwondo:
  Per els resultats obtinguts l’últim any : Medalla d’Or Open Internacional de París(nov.2016), Medalla Plata Campionat Espanya de Clubs(des.2016), Medalla de Plata Campionat d’Espanya Absolut(feb.2017), Medalla d’Or Campió d’Espanya Sub21(març 2017), Medalla de Bronze Campionat Europeu Sub21 (Bulgaria abr.2017), Medalla d’Or Open internacional Belgrad (Serbia) (Oct.2017), Medalla de plata Open ciutat de Pamplona (oct.2017), Medalla de Bronze Open internacional d’Atenes (Grècia) (nov.2017).

 • Ada Batlle - Judo

 • Joel Quirante - Judo: quedar campió provincial i de Catalunya en categoria benjamí -40kg en pocs mesos d'entrenament.

 • Júlia Darnès - Judo: començar la temporada 2017 amb molt bon peu anant tercera en el Rànking Cadet i tercera en el Rànking Junior, després de les seves participacions i victòries en campionats de categoria cadet i júnior -70kg, estant a prop d'aconseguir els punts per poder-se examinar a cinturó negre.

 • Sènior Masculí Bàsquet Vilafant - Bàsquet: ASCENS DE CATEGORIA. A 2a CATALANA

Competeixo amb Vilafant:
 • Ramon Ruiz Domènech - Taekwondo: Per els resultats obtinguts l’últim any : Medalla d’Or Open Internacional de París(nov.2016), Medalla Plata Campionat Espanya de Clubs(des.2016), Medalla de Plata Campionat d’Espanya Absolut(feb.2017), Medalla d’Or Campió d’Espanya Sub21(març 2017), Medalla de Bronze Campionat Europeu Sub21 (Bulgària abr.2017), Medalla d’Or Open internacional Belgrad (Sèrbia) (Oct.2017), Medalla de plata Open ciutat de Pamplona (oct.2017), Medalla de Bronze Open internacional d’Atenes (Grècia) (nov.2017).
 • Club esportiu Vilafnt Bàsquet: ORGANITZACIÓ DEL TORNEIG BÀSQUET AMB EQUIPS DE 1r NIVELL.
 • Vilafant Atlètic Club:
 • Futbol Sala Vilafant :
 • Associació Esportiva Hajime: Pel foment de l'esport i el judo al poble i combinar-ho amb un sistema d'educació integral amb la seva vessant del lleure, treballant així cos, ment i persona. Amb més de 100 socis i 5 pobles, Hajime creix any rere any amb només cinc temporades a sobre, i aconseguint podis en quasi totes les competicions en que s'hi presenta. Un equip format per persones i dirigit cap a les persones.
 • Club esportiu Tramuntana X-Trem

Faig esport malgrat...
 • Rubén Sanchez Morejón -Judo: en Rubén és un home del poble, que té una empresa. Tot i que és autònom, en Rubén busca temps per venir a practicar judo. No és només un practicant, ja que mostra un especial interès. Porta poc més de 2 anys fent aquest esport i ha aconseguit 2 medalles molt interessant. Quedant 2n en un torneig celebrat a Figueres, guanyant a gent amb molta més experiència que ell. L'altre medalla és del campionat de Catalunya de Kyu's, quedant en tercera posició.

Document Actions