Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Formació

Formació per a empreses i comerços promoguda per l'Ajuntament:

Des de l’Ajuntament de Vilafant hem iniciat al maig del 2.022 un cicle de formacions gratuïtes pels nostres comerços  i empreses que pretenem tingui continuïtat els propers anys.

IMATGE CARTELL FORMACIÓ 2 CÀPSULES 22-PUB-PUB.jpg

  • Es va començar amb 2 càpsules formatives grupals i on-line en l’àmbit de la comercialització digital:
  1. - Inicia’t al WhatsApp Business i la missatgeria instantània (11 de maig 2022)
  2. Geolocalitza el teu negoci/ comerç (18 de maig 2022)
  • Posteriorment, es va donar continuïtat formativa de manera personalitzada, amb el programa Digitalitza el teu comerç, que pretén donar un suport individual a la digitalització.

Aquesta nova formació va constar de 4 sessions virtuals, d’1h de durada i en horari a convenir entre el comerç i l’empresa encarregada. Les sessions es van realitzar al llarg del mes de juny i es van treballar els següents aspectes:

  1. Diagnosi del comerç/negoci, analitzant les competències pròpies, les eines tecnològiques emprades, la visibilitat adquirida, la presència a la xarxa i els continguts generats.
  2. Treball de l’estratègia i la visibilitat digital a partir del disseny i la revisió de les eines que garanteixen una bona presència del negoci a la xarxa
  3. Treball de continguts basat en la definició d’un estil propi del punt de venda
  4. Treball de futur amb un informe de conclusions i recomanacions

 

Part important d'aquesta formació ha estat finançada gràcies a la Diputació de Girona, que va concedir un ajut econòmic de 4.000€.

 

Com que pretenem oferir formació cada any, els comerços que es quedin sense plaça, tindran preferència pels anys següents. També ens podem plantejar incrementar el nombre de formacions contractades per donar cabuda a tothom.

Estem oberts a rebre aportacions per saber de les vostres necessitats formatives  i així trobar la formació que més us convingui i interessi.

 

Altres formacions gratuïtes:

Diferents entitats, cooperatives, fundacions i associacions ens han enviat vàries propostes formatives 100% subvencionades, que poden  ser del vostre interès i que us mostrem a continuació:

 

FORMACIÓ EN XARXA (DIPUTACIÓ DE GIRONA):

guia formativa.png

Cercador que aglutina l'oferta formativa de millora de l'ocupabilitat a la demarcació de Girona.

Podeu ampliar informació i apuntar-vos a la formació clicant al següent enllaç.


FEMAREC: 

FEMAREC LOGO.png

Està adreçada prioritàriament a persones treballadores (règim general, autònoms i persones en situació d’ERTO), tot i que també se´n poden beneficiar persones en situació d'atur.

La modalitat de la formació pot ser presencial o Online.

Podeu ampliar informació i apuntar-vos a la formació clicant al següent enllaç.

 

AGOE: 

agoe.png

Es tracta de formació totalment organitzada per aGOe i cada curs consta de les modalitats presencial i en línia. Les sessions presencials es fan a la Cambra de Comerç de Girona i per la formació on-line s'envia un correu electrònic amb el corresponent enllaç per connectar-se a la plataforma.

Podeu ampliar informació i apuntar-vos a la formació clicant al següent enllaç.

 

AUTOOCUPACIÓ:

Autoocupació.png

Posen al vostre abast programes de formació i cursos subvencionats, un servei d'orientació ocupacional i la possibilitat de fer pràctiques en empreses per tal d'ajudar a assolir els objectius professionals marcats.

Podeu ampliar informació i apuntar-vos a la formació clicant al següent enllaç

 

 

 


 

 

Document Actions